Alfred Nielsen A/S kan køre hjem med deres første ud af fire

nye Kel-Berg 4 akslet maskintrailere med udtræk

Alfred Nielsen A/S er for nylig kørt fra Lastas i Hedensted med deres første ud af fire nye Kel-Berg 4 akslet maskintrailere med udtræk og hydrauliske ramper. Vognmandsfirmaet Alfred Nielsen A/S fra Smidstrup kan løse mange typer transport opgaver med eller uden hejs. Et udpluk af deres opgaveløsninger er grab- og kranopgaver, specialtransport, blokvognskørsel, maskintransport, trailere med udtræk op til 28 m og levering af sand, sten og grus m.m. Derudover har de udlejning af gummiged og truck med fører, køreplader, åbne og lukkede containere og en stor lagerhal på 1.600 m2 man kan leje sig ind på, samt egen grusgrav.

Trailernes chassis opbygning:
▪     Kraftigt chassis som er egnet til tung belastning
▪     Udtrækbar til 6.000 mm
▪     2 hydraulisk betjent ståldobbelt-ramper i bag med hårdttræsbund som er hydraulisk sideforskydelig
▪     Manuel klapbare støtteben i bag
▪     Leveret med magasin til forbredningsplanker der er monteret bag ved støtteben, 9 tons elspil monteret i front af trailer i værkstøjskasse og 2 stk 6 tons alu. ramper til repos i længde af 1.500 mm

Trailerne leveres med 4 x 11 tons SAF-aksler med tromlebremser og mekanisk luftaffjedring, wabco system med hæve-/sænkeventil. 1. aksel er løftbar samt er 3. og 4. aksel selvstyrende. 

De nye maskintrailere med udtræk er leveret af 
Anders Larsen
fra Lastas Trucks Danmark A/S

Vi takker for handlen og ønsker 
Alfred Nielsen A/S
held og lykke med de nye trailere i fremtiden.