Ny Kel-Berg 2 akslet letvægt tiptrailer 23,5 m3

leveret til Vilh. Bech Dortheasminde A/S


Vilh. Bech Dortheasminde A/S har for nylig afhentet deres ny Kel-Berg 2 akslet letvægts tiptrailer fra Lastas i Hedensted. Vilh. Bech Dortheasminde A/S er en alsidig leverandør af transportydelser, bla. har de kørsel med 4 akslet forvogn og kærre, følgebil, tipsættevogn, blokvogn, læsning og kørsel af specielle emner, åben samt lukket trailer og kran/grab kørsel. Der udover råder de over 2 grusgrave, som henholdsvis ligger i Grædstrup og Hvirring. Hvor de er leveringsdygtige indenfor harpet og vasket sand, perle-, ærte- og nøddesten, singels, pak- og kampesten, støbemix, stabil- og filtergrus samt harpet muld. De har også speciale i gylletransport med 3 tankvogne på 34m3 og 38m3 som kører med gylle, biogas og slam.

Trailerens chassis opbygning:
▪ Længdevanger opsvejst i I-profil af finkornstål 52,3 med specielle forstærkninger som giver et meget stabilt chassis

Kassens opbygning:
▪ Sider fremstillet i 6 mm Hardox 450 plade med 100mm dybe spanter udvendig
▪ Forvæg af 6 mm Hardox 450 plade med kraftige forsmækforstærkninger med 30 graders hælning
▪ Bunden er fremstillet af 10 mm Hardox 450 plade
▪ Indvendig , tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem med ekstra manuel 5/3 ventil for åbning af bagklap uden at tippe op
▪ 400 mm høj pendelbagklap

Traileren leveres med 2 x 10 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring med hæve/sænk. Monteret liftaksel på 1. aksel og har en tilladt totalvægt på 38.000 kg.

Den nye trailer er leveret af 
Jan Bertelsen
fra Lastas

Vi takker for handlen og ønsker 
Vilh. Bech Dortheasminde A/S
held og lykke med den nye tiptrailer i fremtiden.