Årets første nyhed fra Lastas,

3 akslet city tiptrailer med alu. kasse

Lastas første nyhed fra Kel-Berg, ud af flere der vil komme i løber af 2020. En 3 akslet city tiptrailer der er stangstyret på 3. aksel og med en alu. kasse på 31,5 m3.

Alu. kassens sider er fremstillet i 40 mm alu. profiler. Med 4 mm gods på indersiden og 2,8 mm gods på ydersiden. Forvæg af 5 mm alu. plade med kraftige alu. forsmæksforstærkninger. Bunden er fremstillet af 7 mm gennemgående alu. plade i speciel slidstærk kvalitet. Tværvanger under bunden er af alu. U-profiler, med kort mellemrum. De galvaniserede beslag til tiprøret er monteret med bolte under bunden. Derudover er der monteret 2 stk. alu trin ind- og udvendigt i venstre side på forenden.

Bagklappen er indvendig og tophængt med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2 vejs ventil monteret på chassis for automatisk åbning. Bagklappen er fremstillet af 40 mm alu. profiler med kraftige alu. kantrammer. Tophængslerne er flyttet ca. 180 mm frem for 10 % ekstra åbning ved aflæsning.

Chassis er et letvægtschassis med længdevanger af finkornstål med specielle forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis. Chassiset er sandblæst til SA 2,5, 2-komponent grundmaling og med 2-komponent slutlakering. Chassis lakeres i en RAL farve i godkendte ICI produkter.

Trailerne kan leveres med 3 stk. 9 tons SAF- eller BPW-aksler med skive- eller tromlebremser og original luftaffjedring. Der er monteret Tridec tvangsstyring af bageste aksel med stang-system samt er der liftaksel på 3. aksel. 

Se video her.