Om Lastas

Kel-Berg 4 akslet tiptrailer med automatisk rullepresenning - fjernbetjent

Lastas er en virksomhed i transportbranchen, som forhandler lastbiler og trailere i Danmark og Skandinavien. Vi har altid over 500 køretøjer på lager – klar til hurtig levering.

LASTAS har et stærkt team af 100 positive og engagerede medarbejdere, fordelt på vores to afdelinger i Hedensted og Toftlund. Vi vil alle sammen gøre alt, hvad vi kan, for at du som kunde får den bedste oplevelse fra start til slut.

Som virksomhed vil vi være de bedste og har derfor holdninger til, hvordan vi vil fremstå over for vores kunder, så de får den bedste oplevelse.

Vi bestræber os på at være grundige med et højt serviceniveau, positive, opretholde en høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og ikke mindst levering til tiden. Eftersalg er vores speciale, og vi har de bedste serviceværksteder.

Kel-Berg trailere er markedsledende i Danmark og med hjælp fra vores egne ingeniører skræddersyr vi trailerne efter kundernes ønsker i en stærk konstruktion. Samtidig forhandler vi DAF lastbiler, MAX special udtrækstrailere, og de stærke Lamberet glasfiberkasser, som er solgt over hele Europa gennem de sidste 40 år.

DAF XF 460 FTG SSC AS-T Euro 6

Vores hovedafdeling er placeret i trekantsområdet - lige ved motorvej E 45 i Hedensted, men vi råder også over vores afdeling i Toftlund.

Vi har serviceværksteder i alle vores afdelinger og har derfor mulighed for at yde den bedste service. Hvis uheldet er ude, tilbyder vi naturligvis også døgnservice.

Ligeledes råder vi over afdelinger med reservedele, hvor vi er altid er leveringsdygtige.

Herudover sælger vi dagligt mange brugte køretøjer og opkøber en stor mængde brugt materiel.

Hvis du har spørgsmål, eller der er info du mangler, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 7219 8000 eller skriv en mail til: info@lastas.dk