DAF Lastbiler

online med ny hjemmeside

Lastas A/S er netop gået online med en ny og re-designet hjemmeside, der udelukkende fokuserer på DAF-lastbiler. Lastas A/S er Danmarks største uafhængige forhandler af lastbiler fra DAF.

På den indbydende og letoverskuelige hjemmeside www.daflastbiler.dk kan brugerne via en lettilgængelig menu læse om de tre produkt-serier, DAF producerer, og som Lastas A/S tilbyder: Lastbiler i LF-serien, CF-serien samt XF, som er DAF´s flagskib.

Via den nye hjemmeside har vognmænd også mulighed for at kigge nærmere på, hvilke nye DAF lastbiler, Lastas har på lager, samt orientere sig om hvilke brugte køretøjer, der er til salg. På hjemmesiden er der også blevet plads til nyheder fra DAF-koncernen, samt til omtale af nye leverancer af DAF-lastbiler fra Lastas A/S.

Stigende markedsandel

For 10 år siden var DAF den mindste af de syv store lastbil-producenter i den tunge klasse på det europæiske marked, men i dag har DAF en markedsandel i Europa på over 15 pct. og er dermed den tredje største lastbil-producent i Europa.
I Danmark er DAF også en succes. I begyndelsen af 1990´erne havde DAF en markedsandel for tunge lastbiler på tre procent på det danske marked – i 2010 var andelen steget til 17 pct.
DAF er ejet af amerikanske Paccar, der har over 23.000 ansatte.