Endnu et dansk mesterskab til Team Kel-berg Roskilde Junior

Ny dansk mester Jonas Gregaard Wilsly, Team Kel-berg Roskilde Junior

Faaborg har de seneste dage været rammen omkring de danske mesterskaber på landevej. Torsdag stod den på enkelt start og søndag på linjeløb.

På torsdagens enkelt start var det lige ved og næsten for Team kel-berg Roskilde Junior for Casper Pedersen, Jonas Gregaard Wilsly og Mathias Norsgaard, som måtte tage til takke med de "lidt" utaknemmelige placeringer som nummer 4, 5 og 6.

Guldmedalje i søndagens linjeløb
I et flot cykelløb, som blev afviklet i flot vejr omkring Faaborg og Svanninge Bakker, lykkedes det Jonas Gregaard Wilsly, Team Kel-berg Ros-
kilde Junior at vinde det danske mesterskab for juniorer, da Jonas spurtbesejrede Andreas Hyldgaard (Giordana Isaac Cycle Herning). De to ryttere slap fri fra en 15-mands frontgruppe, som allerede kom fri af feltet efter 15 kilometer af cykelløbet. Rasmus Bøgh Wallin (Copenhagen Cycling Amager) vandt bronzemedalje og teamkammerat Mathias Norsgaard fik en flot 4. plads.

På en dag, hvor vi kun havde 2 mand med i det store afgørende udbrud, er vi glade og stolte over, at Jonas og Mathias fik bragt sig i en situation, hvor de kunne afgøre løbet. Forfølgegruppens spurt blev vundet af Mads Corell foran Casper Pedersen og dermed fik Team Kel-berg Roskilde Junior også placeringerne som nummer 15 og 16.

Næste udfordring for Team Kel-berg Roskilde Junior:
På torsdag den 3. juli tager Team Kel-berg Roskilde Junior til Belgien, hvor teamet skal forsvare sidste års sejr i UCI etapeløbet Saint Martinusprijs Kontich. Casper Pedersen tager dog med banelandsholdet på træningslejr i Italien.