Et brag af fest ved Lastas

Lørdag den 25. januar 2014, åbnede vi dørerne op til den helt store fest i anledning af Anders 50 års fødselsdag. Med alt godt til ganen samt underholdning til både voksne og børn igennem hele dagen.


Inden vi lukkede helt op for dørene, var der allerede mødt mange op, og igennem hele dagen mødte der flere glade gæster op. Samlagt havde vi ca. 1.000 gæster, som var med til at gøre vores dag uforglemmelig.

Vi havde tre store kunstnere at byde på, som på ingen måde skuffede nogen. The Powls med deres store evne til at holde en fest og ikke kun på scenen, men også på gulvet og bordene. Stig Rossen med sin professionelle stemme, der kan fange alle og enhver med stor respekt og begejstring. Lars Hjortshøj som holdte standarden inden for stand-up, med bl.a. om at blive en ældre mand, med sine tabte evner og forfald til stor underholdning for alle.

Alle ved, at for at fange en mands hjerte skal der god mad på bordet. Hårby Slagtehus ApS leverede den fantastiske mad både med buffet og pølsevogn. Kvinderne blev heller ikke snydt, med den smukke opsætning af det store buffetbord.

For børnene blev det en dag uden begrænsninger, med stort tivoli med karuseller og kæmpe hoppeborg, popcorn maskine, tegnekonkurrence og ikke mindst et kæmpe bjerg af lego klodser, som flittigt blev brugt hele dagen.

Vi siger af hjertet tak for den stærke opbakning fra både kunder, chauffører og deres familier som havde lyst til at gøre denne dag uforglemmelig for os alle ved Lastas.

Anders Larsen