Fabriksny 4 akslet Knapen Walking Floor trailer til J.R. Hemmingsen Transport ApS

Det er ikke hver dag, Lastas får lov til at levere en 4 akslet Walking Floor trailer så flot som den J.R. Hemmingsen Transport ApS afhentede i Hedensted, for kort tid siden.

Den nye Kel-Berg/ Knapen trailer er opbygget på et selvbærende stålchassis. Kongeboltkonstruktion er i svær/stabil stålprofil. Aluminiums-hjælperamme for selvbærende konstruktion, for mindre egenvægt og større volumen. Traileren står på fire stærke 9 tons BPW-aksler med trommelbremser og med original luftaffjedring. Det giver en tilladt totalvægt på hele 40.000 kg og 4. aksel er selvstyrende.

Kassens sider er 3/2 mm tyk og 600 mm brede aluminiumssider som er fuldsvejste indvendig. Special overkantprofil med løbeskinne for aluminium skillevæg som har frigang over bund på ca. 100 mm. Bunden er et Cargo Floor CF 500 SL-C system med 10 mm aluminiums dørk med en glat overflade som kan fjernbetjening med 10 m kabel og 2-kreds hydraulisk omskifter. Foran på kassen er monteret gangbro med opstigning i begge sider og beslag til kost og skovl. Under kassen er monteret værktøjsskab, og over toppen en rullepresenning med rør, stropper og med udhæng på venstre side med en længde på 400 mm.

Kassen er lakeret i blåmetallic med hvid presenning.

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas A/S

Vi takker for handlen og ønsker J.R. Hemmingsen Transport ApS held og lykke med den nye trailer i fremtiden.