Flot UCI sejr til Team Kel-Berg Roskilde Junior

Efter 5 hektiske etaper kunne Mikkel Honoré Team Kel-Berg Roskilde Junior hyldes som samlet vinder at UCI etapeløbet Sint Martinusprijs i Belgien fem sekunder foran hollandske Julius Van den Berg – men der måtte virkelig kæmpes for det.

Det startede godt for Team Kel-Berg Roskilde Junior på prologen, hvor Jonas Gregaard Wilsly, Miekkel Honoré og Mathias Norsgaard blev henholdsvis nr. 3 ,6 og 9.

1. etape endte i en spurt, hvor Mads Corell var uheldig i spurten, hvor han ellers lå til en 3. plads. På holdtidskørslen blev det til en flot 2. plads efter det tyske landshold. Desværre styrtede William Veber halvvejs, men kunne heldigvis fuldføre etapen.

3.etape blev meget hektisk. Det ellers dejlige sommervejr havde ændret sig til blæst og regn. Et udbrud på 31 mand kørte hjem, hvor Honoré tog sjettepladsen, og dermed overtog førertrøjen. William Veber sad også med fremme i udbrydergruppen, men styrtede i opløbssvinget. Mathias Norsgaard og Jesper Vinkel måtte desværre udgå på grund af mekaniske problemer.

Med kun 4 mand tilbage kom Jonas, Mads, William og Mikkel på hårdt arbejde på sidste etape. Det lykkedes at holde samling på feltet og etapen endte i en massespurt. Dermed kunne Mikkel Honoré tage en flot samlet UCI sejr.

Holdleder Jannick Wilsly, var bestemt også glad og stolt på holdets vegne. "Med kun 4 mand tilbage, vidste vi det ville blive svært og hårdt. At det lykkedes at holde Mikkel Honoré i den gule trøje var bare fantastisk, når man tænker på, hvor stærke rytterne er på det tyske landshold."

Næste udfordring for Team Kel-Berg Roskilde Junior rytterne:
Jonas Gregaard Wilsly og Mathias Norsgaard skal med landsholdet til Canada for at køre Nation Cup løbet Tour de l’ Abitibi og Mikkel Honoré er udtaget til ungdoms OL, som afvikles om en god måneds tid.