Herskind Entreprenørforretning ApS fejrede deres jubilæum med en Kel-Berg tiptrailer

Den 29. marts 2014 var der flag på Herskind Entreprenørforretning ApS trækker, i anledningen af deres fødselsdag og jubilæum. Da de hentede deres nye 3 akslet Kel-Berg tiptrailer, hos Lastas i Hedensted.

Traileren er opbygget på et rødlakeret chassis opsvejset i I-profil af St.52-3 med kraftige forstærkninger, som gør chassiset meget stabilt. Det står på 3 stk. 9 tons BPW-aksel med skivebremser og original BPW-luftaffjedring og første aksel er løftbar. På chassiset er der monteret arbejdsplatform af galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder.

Lastas har opbygget tipkassen i 40 mm indvendige og forstærkede alu. planker, med 4 mm gods på inderside, 2,8 mm gods på ydeside. Forvæg af 5 mm alu. plade med kraftige alu. forsmækforstærkninger. Bunden er fremstillet af 7 mm gennemgående aluminiumplade i speciel slidstærk kvalitet. Tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2 vejs ventil monteret på chassis for automatisk åbning. Bagklap er fremstillet af 40 mm alu. profiler med kraftig alu. kantrammer. På kassen ligger en kraftig rullepresenning med rør, som er understøttet af et aftageligt travers i midten. Traileren har et rumindhold på 30 m3.