Hvornår skal vi køre

med 14.900 mm længde i Danmark?

Klik på billedet og se film af traileren.

Lastas har årets sidste nyhed fra Kel-Berg, en 4 akslet trailer til opbygning med kasse og foldedøre. Traileren er desuden miljøvenlig, med 3 ekstra pallepladser som der allerede køres med i andre europæiske lande. Hvor de sidste er solgt til det finske marked.

Trailerens bund er af 9.000 kg hårdttræsplanker med omega profil som er er godkendt til 9 tons truck. Der er monteret lastsikring af 4 stk. 5 tons binderinge i for- og bagende, 19 sæt 2,5 tons binderinge i kantskinne og 3 x 6 stk. 80 x 50 mm sokler der flugter på tværs samt 16 mm rundt stål til surring i højre og venstre side under tværbjælkerne. Monteret klatrestige bagerst til højre der er foldbar og udtrækkelig, samt monteret kæpstokke magasin i venstre side.

Kel-Berg opbygningstrailer skal bygges som bokstrailer med foldedøre. Den har 4 stk. 9 tons SAF-aksler med skivebremser og original SAF-luftaffjedring samt hæve-/sænk ventil. Derudover er 4. aksel selvstyrende.

Chassis er et letvægtschassis med længdevanger opsvejst i I-profil, St. 53.2 med stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis. Chassiset er KTL lakeret, som giver en 100% dækning og dermed effektiv rustbeskyttelse på selv meget detaljerede og delvist lukkede emner. Coatingen foregår ved at emnet nedsænkes i et kar, hvor elektricitet sikrer en præcis og ensartet lagtykkelse.