”Kel-Berg Grand Prix Herning” på TV2 sport

Kel-Berg støtter cykelsporten, er hovedsponsor af Danmarks største endagscykelløb

Kel-Berg samarbejder med Herning Cykle Klub med det mål at styrke den danske forårsklassiker Grand Prix Herning, som i år bliver kørt lørdag den 27. April under navnet ”Kel-Berg Grand Prix Herning” igen som 1. afdeling af Demin Cuppen, der er navnet på Danmarks Cykle Unions løbsserie i år.

For Herning Cykle Klub er det et vigtigt skridt for at kunne holde niveauet og styrke drømmen om at vende tilbage til UCI kalenderen og som et ekstra plus i samarbejdet med Kel-Berg der er hovedsponsor, er det lykkes at lave en aftale med TV2 Sport, der sender løbet på den midtjyske hede live. 

’Herning Cykle Klub har drømmen- og viljen, men samtidig vigtigt at være økonomisk ansvarlige overfor klubben. Derudover er det dyrt at rykke op i en anden liga og TV er et vigtigt skridt på vejen’, udtaler Steffan Bill fra arrangørudvalget om samarbejdet.

’I bestræbelserne med at det lykkes med TV dækning af løbet henvendte Herning Cykle Klub sig til Jens K. Larsen fra trailer og påhængsvogn producenten Kel-Berg. 

Kel-Berg har før været engageret i cykelsporten og følte 

med det samme en lyst til at bakke op om dette spændende initiativ, som gerne skulle komme alle cykelinteresserede til gode. 
Jens K. Larsen håber at Kel-Berg kan være med til at igangsætte en tradition om bl.a. TV dækning af løbet’.

Løbet transmitteres på TV2 Sport og der er lagt op til et spektakulært løb, når rytterne klikker i pedalerne til Danmarks svar på Paris – Roubaix.  En ny sløjfe på ruten bringer den samlede distance op på 195 km og byder også på en ny grusvej på Røddinglundvej. ’Efter vi sidste år mistede skovvejen ved Trehøje, manglede vi en tidlig åbning af løbet og en publikums magnet. Det har vi fået med Røddinglundvej, der er på højde med Den Gyldne Middelvej’, siger Steffan Bill og fortsætter, ’det er en tre kilometer lang pavé med tre stigninger lige efter hinanden, som ender i løbets højeste punkt, to kilometer åben hede på toppen, med mulighed for sidevind, så det er et sted hvor rytterne skal holde sig klar’.

Herning Cykle Klub og Kel-Berg ser frem til at byde Midtjylland og hele Danmark velkommen til et brag af en kappestrid på den jyske hede, lørdag den 27. April.

 

Læs mere her