Kel-Berg støtter ungdomssporten

Team Kel-Berg Roskilde Juniors seje drenge er Casper P. Pedersen, Christian Nykvist Larsen, Jonas Gregaard Wilsly og Mathias Norsgaard Jørgensen.

Her fra årsskiftet 2014 har Kel-Berg Trailer & Truck lavet en navnesponsoraftale for sæsonen 2014 og 2015, med det succesfulde Team Roskilde Junior cykelhold. Der ændrer hermed deres navn til Team Kel-Berg Roskilde Junior.

Kel-Berg Trailer & Truck har store forventninger til Team Roskilde Junior, da det er et team med en ambition om at være det bedst fungerende juniorhold i Danmark. Nationalt og internationalt levererde bemærkelsesværdige resultater, og hver enkelt rytter får de optimale udviklingsmuligheder både personligt og cykelmæssigt.

Team Kel-Berg Roskilde Junior har allerede opnået de første flotte resultater i 2014. Da de den 9. januar ved Bane DM i Ballerup Super Arena, vandt det danske mesterskab i desciplinen 4.000 meter holdforfølgelsesløb for juniorer U19 med en flot finaletid på 4:22,90 min - som er et bemærkelsesværdigt resultat, da det er femte år i træk at de bliver dansk mester i denne disciplin.

Team Kel-Berg Roskilde Juniors seje drenge er Casper P. Pedersen, Christian Nykvist Larsen, Jonas Gregaard Wilsly og Mathias Norsgaard Jørgensen.

Senere samme aften blev junior-DM i parløb afholdt, hvor mange af de samme ryttere igen kørte. Team Kel-Berg Roskilde Junior stærke rytter Casper P. Pedersen og Daniel Hartvig som var stævnets store favoritter. De havde kontrol over løbet og vandt en sikker sejr på point. Vi ønsker Team Kel-Berg Roskilde Junior stor tillykke med de flotte DM-titler.

Sæsonplanlægningen er i fuld gang og 2014 ser spændende ud. Vi glæder os til at kunne følge de seje drenge fra Team Kel-Berg Roskilde Junior. Vi har også den glæde at kunne fremvise Team Kel-Berg Roskilde Junior til ”Åbent Hus” ved Lastas den 25. januar 2014. Alle er velkommen til at møde Team Kel-Berg Roskilde Junior og de andre spændende nyheder som Lastas kan fremvise denne spændende dag.