Lastas forhandler og servicerer fortsat

DAF- lastbiler

Lastas forhandler og servicerer lastbilerne fra DAF, der netop er blevet lanceret med nye Euro 6 motorer.

Lastas, der i sidste uge blev overtaget af engelske Kel-Berg Trailer & Trucks Ltd, er i dag autoriseret DAF-forhandler, og det betyder, at koncernen fremover stadig kan tilbyde sine kunder kvalitets-lastbilerne fra DAF i LF, CF og XF- serien.

Samtidig er kunderne sikret service og eventuel reparation i de to DAF-autoriserede Lastas- afdelinger på Energivej i Hedensted og Ventrupparken i Greve ved København,

Lastas har gennem en årrække været forhandler af lastbiler fra DAF, og virksomhedens store knowhow omkring det hollandske lastbilmærke, bliver naturligvis ført videre over i det nye ejerskab.
Produkterne fra DAF hører til de allerbedste blandt lastbilmærkerne. Sortimentets flagskib, DAF XF 105, er designet til transport over lange afstande og har det mest rummelige førerhus i sin klasse. Køretøjet tilbyder fremragende komfort for chaufføren og stor fortjeneste pr. kilometer til transportøren. Det er en lastbil i absolut topklasse, og XF-serien er blevet endnu bedre, efter den nye DAF XF med Euro 6 motor, netop er gået i produktion.

DAF´s CF-serie er skabt til mange forskellige anvendelsesområder, og lastbilen er udviklet til en lang række opgaver, der spænder fra regional transport til tunge anlægsopgaver. CF-serien leveres også med de helt nye Euro 6 motorer.
Lillebror i serien, DAF LF, er fortrinsvis beregnet til nærdistribution og er også udstyret med de helt nye og avancerede Euro 6 motorer.

”Vi glæder os over at kunne tilbyde kvalitets-lastbilerne fra DAF, der er kendt som en af de mest pålidelige lastbiler overhovedet, og som vi er stolte af at have i vores produkt-række” siger direktør Anders Larsen, Lastas.

Topmoderne skadecenter

Carsten Noer Service i Toftlund, der også er ejet af Kel-Berg og er Kel-Berg gruppens største service-værksted i Danmark, er autoriseret Bosch-værksted og autoriseret Josam chassisopretnings-værksted. Skadecenteret er Danmarks mest moderne og råder bl.a. over en avanceret opretterbænk.
Serviceafdelingen i Toftlund er desuden autoriseret SAWO servicepartner og kan derfor også tilbyde service og reparation af lifte, kraner og hejselad. Afdelingen er samtidig autoriseret omkring reparation og service af ZF gearkasser. Serviceafdelingen råder også over et specialværksted for hydraulik, og alle afdelinger har udkørende servicevogne