Lastas klar til TRANSPORTmessen

i Vandel

Lastas viser bl.a. en DAF XF i DK Edition.

Lastas A/S er naturligvis igen på plads med en stor stand ved TRANSPORTmessen i Vandel, der holdes i den kommende weekend.

Når det gælder lastbiler, har Lastas to tre-akslede DAF XF 105.510 Super Space Cab-trækkere med til Vandel, og den ene af dem er udført i Nordic-opbygning med bogie. Når det gælder trailere og kærrer, har Lastas intet mindre end fem forskellige produkttyper med på udstillingen, hvor hovedvægten er lagt på de nylancerede 4-akslede trailere fra Kel-Berg.

Lastas viser en 4-akslet 37 m3 tiptrailer til transport af sand, jord og grus, en 4-akslet Kel-Berg med et rumindhold på hele 60 m3 til transport af korn og foderstoffer, samt en 4-akslet Kel-Berg gardintrailer til transport af stykgods.

Desuden viser Lastas-koncernen en 3-akslet Kel-Berg tipkærre til transport af jord og sand, samt en 3-akslet Kel-Berg rundtipkærre til asfaltkørsel – så Lastas møder altså med i alt syv køretøjer, så der er noget for enhver smag.

Traditionen tro er der rig lejlighed til at få en fagsnak med personalet på standen, hvor besøgende naturligvis kan slukke tørsten, ligesom sulten også kan blive stillet.