Lastas

kørte julen ud til danskerne

Lastas har som sponsor bidraget til, at Stig Rossens populære julekoncerter har været landet rundt.
Sanger og entertainer Stig Rossens julekoncerter er indbegrebet af julestemning, og her i julemåneden har Lastas A/S bidraget til at sikre, at hans særdeles populære julekoncerter er nået hele Danmark rundt.

For når Stig Rossen og hans store hold af assistenter og hjælpere gæster de mange julekoncerter, medbringer de mange tons af grejet selv for at sikre, at danskerne får den optimale jule-oplevelse. Lastas har som ny sponsor for julekoncerterne over hele landet blandt andet stillet en DAF XF trækker med Kel-Berg City-trailer til rådighed og samarbejder desuden med Stokholm Transport A/S om transporterne.

”Vi har specialiseret os i koncert-transporter, og det er blandt andet på den baggrund, at samarbejdet med Stig Rossen og Lastas kom i stand,” fortæller Operation Manager Jakob Stokholm, der har været med på hele jule-touren.

Kun DAF´er

I weekenden gæstede holdet Odense Koncerthus og gav to koncerter for fulde huse, før turen gik videre til Kolding. Sidste koncert på den landsdækkende turné er Musikhuset i Aarhus.
”Det er rigtig spændende at deltage i turneén og sikre, at grejet når frem. Og der er fart på, for en time efter en stor koncert er slut, har vi pakket ned og er på vej videre ud i landet,” siger Jakob Stokholm, der efter næsten 25 koncerter i byer over hele Danmark, glæder sig til at komme hjem og holde jul med familien.

Stokholm Transport råder over 45 trækkere, alle DAF´er, der er kendt for deres rummelige førerhus og pålidelighed.