Lastas Noer Service forstærker på Sjælland

Nyt samarbejde med Johnnys Servicecenter letter hverdagen for Kel-Berg og DAF kunder

Lastas Noer Service har pr. 1. november indgået samarbejde med Johnnys Service Center Aps. Samarbejdet indebærer, at Johnnys Service Center overtager driften af Lastas Noer Serviceværksted i Greve, mens Lastas fortsætter salget af Kel-Berg-, Lamberet- og MAX-trailere samt DAF trucks fra adressen på Ventrupparken.

For Anders K. Larsen, Lastas, er samarbejdet en naturlig konsekvens af firmaets ønske om at forstærke servicenetværket på Sjælland. - Vi har et ønske om at dække hovedstadsområdet og det øvrige Sjælland med kompetente servicepartnere. Med samarbejdet med Johnny Andersen har vi fået den vigtigste på plads, og nu håber vi at finde en tilsvarende samarbejdspartner på det sydlige Sjælland, forklarer Lastas-chefen.
I hverdagen vil kunderne primært mærke ændringen ved at åbningstiden udvides, så der fremover holdes åbent fra 07.00 til 18.00 på alle hverdage, samtidig med at servicebilerne fra Johnnys Service Center yder 24 timers nødservice alle ugens dage.

Johnny Andersen har 26 års erfaring inden for branchen og har drevet Johnnys Service Center i 16 år. Det nye serviceværksted er autoriseret DAF og Irizar værksted og desuden Kel-Berg Service værksted med lager. Samlet set stiger bemandingen på det nye serviceværksted fra 8 til ca. 20 mand.

Den hidtidige værkfører hos Lastas, Jens Ellung, forsætter som eftermarkedsansvarlig for Lastas på Sjælland og Fyn og vil til Anders K. Larsens store tilfredshed fortsat have base i Greve. - Som i så mange andre sammenhænge betyder kontakter en hel masse i vores branche. Vi er glade for at være i Greve, og det er vigtigt for os, at vi fortsat både er synligt til stede på den Lastas-ejede adresse og at vore kunder i hovedstadsområdet også i fremtiden kan få fat i de kendte Lastas medarbejdere, fastslår Anders K. Larsen.

 

Kontakt
Johnnys Service Center
Vrkfører. Peter Nielsen
Tlf. +45 46561111

 

Johnnys Service Center
Johnny Andersen
Tlf. +45 40750230
johnny@jscdaf.dk

Lastas
Anders K. Larsen
Tlf +45 40182222
anders.larsen@lastas.dk

Lastas
Jens Ellung
Tlf. +45 60391689
jens.ellung@lastas.dk