Lastas præsentere Kel-Berg nyhed

Lastas præsentere en ny spændende nyhed fra Kel-Berg. Den 1. aksel container trailer med galvaniseret chassis der passer til salt strøer.

Kel-Berg container trailer er monteret med tvilling hjul, 1 x 10 tons BPW-aksel med tromlebremser. Derudover er der monteret to gummifanger i bag. Traileren passer til en 20 fods container. 

Hvorfor vælger galvanniseret chassis?
Den galvaniserede overflader er ikke kun den optimalt beskyttelse mod vind og vejr, men er også beskyttende mod mekaniske belastninger, i flere årtier frem. Da galvanisering virker som en korrosionsbeskyttelse, hvor overfladen belægges med et zinklag, som ikke kræver vedligeholdelse. Tykkelsen af det galvaniserede lag bestemmer dets levetid. Under normale betingelser beskytter galvanisering mod rust i op til 50 år, og selv ved større belastning varer beskyttelsen som regel længere end 25 år.

Modsat chassis med maling, som ligger sig på stålets overflade, skaber galvaniseringen en slidstærk, modstandsdygtig og hårdføre overflade. Der er velegnet til transport, fordi zink er et robust materiale.
Udover denne spændende Kel-Berg trailer, har vi altid mange forskellige trailere på lager til omgående levering. Besøg vores hjemmeside www.lastas.dk og find den tariler du ikke kan undvære.

Du er også velkommende til at kontakte vores salgsteam på 7219 8000.