Lastas viste flaget

på TRANSPORTmessen

Lastas´stand på TRANSPORTmessen trak mange gæster til.

Lastas A/S viste på TRANSPORTmessen i Vandel et bredt udsnit af de mange kvalitetsprodukter, som koncernen kan tilbyde transportbranchen.

På standen præsenterede Lastas blandt andet to tre-akslede DAF XF 105.510 Super Space Cab-trækkere. Den ene i en sådkalt Nordic-edition, og den anden i en DK edition.
På området trailere og kærrer, havde Lastas fem forskellige produkttyper med på udstillingen, hvor hovedvægten var lagt på de nylancerede 4-akslede trailere fra Kel-Berg, der er kendt for deres pålidelighed og driftssikkerhed..
Blandt andet kunne de mange besøgende kigge på en 4-akslet 37 m3 tiptrailer til transport af sand, jord og grus og en 4-akslet Kel-Berg 60 m3 trailer til transport af korn og foderstoffer.

Lastas har de senere år været et fast indslag på TRANSPORTmessen i Vandel, der er arrangeret af Lastbil Magasinet. I tilknytning til messen holdes et stort lastbilshow, hvor der i år var udstillet 360 flotte lastbiler.
Traditionen tro havde de mange besøgende også denne gang fine muligheder for at få en faglig snak med Lastas´personale på standen om virksomhedens produkter, samtidig med, at gæsterne kunne nyde godt af mad og drikke.