Ny 3 akslet nedbygget udtrækstrailer til Scan Last Danmark A/S

Scan Last Danmark A/S er et ældre erfarent transportfirma som beskæftiger sig med mange former for transportopgaver - store som små i både ind- og udland. Med den nye anskaffet 2 akslet Kel-Berg nedbygget udtrækstrailer med opkørbar repo, kan de tilbyde endnu en specialtransport. Det var en ren fornøjelse at udlever deres nye trailer, som er udleveret fra Lastas i Hedensted.

Udfører man mange specialtransporter, kan man, med købet af den nye trailer, udvide kapaciteten og fleksibiliteten på kørsel med eksempelvis tunge opgaver.

Den nye Kel-Berg trailers Chassi er sandblæst og varm metaliseret med ZINACOR 850. Det kraftigt chassis som er egnet til tunge opgaver har udtrækbare vangere i kantrammen og med foldbar forbredning på ca. 230 mm pr. side, uden træplanker. Der giver et ladlængde på ca. 6.850 mm med 40 mm hårdt træ bund.

Svanehalsen er udstyret med hydraulisk hæve/sænke anordning som kan kobles af traileren og har at ladlængde på ca. 3.150 mm. De to aksler er 12 tons SAF-aksler luftophæng, med hæve og sænke ventil. Med et totalvægt på 38.000 kg samt er alle aksler hydraulisk tvangsstyred

Den nye trailer er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas

Vi takker for handelen, og ønsker Scan Last Danmark A/S held og lykke med den nye trailer i fremtiden.