Ny 4-akslet tiptrailer

Den første 4-akslede tiptrailer fra Lastas leveres til et sjællandsk transportfirma.

Rækken af produktnyheder fra Lastas fortsætter. Senest havde vi Danmarkspremiere på nye, Kel-Berg 4-akslede gardintrailere, og nu er vi klar med 4-akslede Kel-Berg tiptrailere.

Den første aftager af den nye trailer er Steen Hansen Transport A/S i Ringsted, der kan glæde sig over de mange nye muligheder, de nye 4-akslede tiptrailere giver vognmændene.
Der er tale om en Kel Berg T360K tiptrailer med en totalvægt på 48 ton. Chassiset har længdevanger opsvejset i I-profil med kraftige tværvanger og forstærkninger, som givet et yderst stabilt chassis.

Der er monteret fire 9 tons SAF-aksler med SAF´s unikke Intradisc-system, og på de otte stålfælge sidder dæk i dimensionerne 385/65 R 22,5.

På chassiset er monteret en T101 aluminiumskasse i kraftig alu-plade i 7 mm tykkelse. Kassen kan holde til lidt af hvert, idet siderne er opbygget i 5 mm aluplade med spidse topprofiler, så der ikke lejrer sig sand på kanterne. Tip-kassen har et rumindhold på 36,5 m3, og den indvendige længde er 10 meter, bredden 2.430 mm, den indvendige højde 1.500 mm, og på kassens alu-sider er monteret 10 mm kunststof-materiale.

Den tophængte bagklap har pneumatisk åbne- og lukkesystem, opbygget med kraftige alu-kantrammer, og tophængslerne er flyttet knap 200 mm frem, så klappen har ekstra stor åbning ved aflæsning.
Ovenpå tipkassen afrunder en rullepresenning fra Sækko billedet af en helstøbt 4-akslet tiptrailer af høj kvalitet.