P.K. Transport Serritslev nye og flot 4 akslet tiptrailer til

For nylig afhentede P.K. Transport Serritslev en ny og flot 4 akslet Kel-Berg tiptrailer, hos Lastas i Hedensted.

Med fuldsvejset letvægtskasse i aluminium og kunststof på både bund og sider, kan den nye og rummelige Kel-Berg trailer bruges til lidt af hvert. Traileren er opbygget på et ekstra forstærket chassis af finkornsstål 690, og står på 4 stk. 9 tons SAF-aksler med luftaffjedring og med løft/ sænkning SAF-skivebremse. Første samt tredje aksel er løftbar og fjerde aksel er selvstyrende. Foran på chassiset er boltet arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder.

Lastas har opbygget tipkassen med 40 mm aluminiumsprofiler 2,5 mm indvendigt og 2,0 mm udvendigt. Forvæg af 4,5 mm ALU-plade med kraftige ALU-forsmækforstærkninger. Bunden er fremstillet af 5 mm aluminiumplade. Der er monteret trin både ind- og udvendigt på kassens forende med rumindhold på 61,5 m3.

Kassen har tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, hvor tophængslerne er flyttede ca. 300 mm frem, for at give 15 % ekstra åbning ved aflæsning og der er monteret 1 stk. kornlem i bagklap. Kassen er flot gullakeret og den lukkes med en rød rullepresenning på rør.

Den nye trailer er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas

Vi takker for handelen, og ønsker P.K. Transport Serritslev held og lykke med den nye tiptrailer i fremtiden.