Præsentationstur af DAF’s nye “EURO 6 Range”

Lastas har besøgt DAF sammen med vores kunder, til et storslået program med bl.a. den nye "EURO 6 Range"

En stemningsfuld bus kørte afsted med glade, forventningsfulde kunder og personale fra Lastas, hvor der igen ikke blev sparet på vådt eller tørt. Alle er klar til nogle gode dag med masser af oplevelser. Der var ankomst søndag først på aften i Holland, hvor der kort efter ankomst blev serveret en lækker middag.

Mandag morgen startede det lidt stramme, men spændende program. DAF bød velkommen til en spændende dag og sluttede af med en præsentation, af de nye "EURO 6 Range". Efter en god frokost og rundvisning på hele DAF fabriken, gik turen til DAF’s museum, som er en livshistorie i sig selv.

Dagens næste finale står på DAF’s testtrack i St. Oedenrode, hvor alle fik mulighed for at prøvekøre de nye XF- og CF euro 6. For alle var dette en kæmpe oplevelse, at få lov til at lege "drengrøv" på de lukket baner. Godt mættet af sanse oplevelser, afsluttede vi dagen af i Philips gammel fabrik, Restaurant Radio Royaal til en storslået 3-retters middag.

Inden afrejse dagen tirsdag, skal et besøg på DAF’s førehus fabrik lige oplevelse, som var utrolige spændende og indholdsrig. Bagefter køre den stemningsfulde bus hjem mod den danske grænse igen, imens snakken gik lystig omkring alle de store indtryk der havde været på turen. Lastas siger tak til sine kunder, for at det hele blev til den store oplevelsesrejse, som alle havde set frem til.