Præsentationstur af DAF’s nye “EURO 6 Range”

Alle samlet med de nye flotte EURO 6 Range som baggrund.

Juni månede åbnet DAF's fabrikker deres døre op, for et storslået program i forbindelse med præsentation af deres nye "EURO 6 Range".

Med en stemningsfuld bus af glade, forventningsfulde kunder og personale fra Lastas, hvor der ikke blev sparet på vådt eller tørt. Er der ankomst sent søndag aften til Holland, hvor dagen bliver afslutte med en lækker middag.

Mandag morgen starter det tætte samsatte program. DAF byder velkommen til en spændende dag og slutter af med den store finale af præsentation, af de nye "EURO 6 Range" som er meget storslået og alle bliver taget med storm, at selv den største mand får kuldegysninger. Efter vi har fået studeret og sundet os over den ubeskrivelige præsentation af de flotte maskiner, går turen til DAF’s museum som er en livshistorie i sig selv. Herefter bliver vores maver godt forkælet med en dejlig frokoster og så stå den på rundvisning af hele DAF’s fabrik, hvor vi får at se lige fra produktion af aksler til færdig samlet DAF’er. Hele rejsen igennem fabrikken afsluttes med en fremvisning af deres nye pakkecenter, til alle reservedelene til de nye "EURO 6 Range".

Dagens næste finale står på DAF’s testtrack i St. Oedenrode, hvor alle får mulighed for at prøvekøre de nye XF- og CF Euro 6. Det er for alle en kæmpe oplevelse, at selv den lille dreng i den største drengerøv, lever sig ud i fuld flore. Godt mættet af sanse oplevelser, afsluttes dagen af i Philips gammel fabrik, Restaurant Radio Royaal til en storslået 3-retters middag.

Inden afrejse tirsdag, skal et besøg på DAF’s førehus fabrik lige oplevelse, som var utrolige spændende og indholdsrig. Med alle de mange indtryk man er blevet beriget med de sidste par dagen, gik snakken meget på nye handeler som skulle færdig gøres. Lastas siger tak til sine kunder og DAF for at det hele blev til den store oplevelsesrejse, som alle havde set frem til. At vi allerede nu, ser frem til en ny tur til DAF fabrikkerne til efteråret.