Rygaard Transport & Logistic A/S fabriksnye 3 akslede Kel-Berg Inlader

Rygaard Transport har mange års erfaring indenfor transport, lager og logistikløsninger. Deres vognpark består af ca. 170 trækkende enheder og med daglige godstransport på ca. 400 trailer. I administrationen er der 39 ansatte som altid sætter personlig service i højsædet. Rygaard Transport & Logistic A/S har i løbet af dette smukke forår afhentet deres fabriksnye 3 akslede Kel-Berg Inlader, hos Lastas i Hedensted.

Den nye 3 akslet Kel-Berg Inlader, er sandblæs til SA 2,5, 2-komponent grundmaling og 2-komponent slutlakering. Og er opbygget med kraftige siderammekonstruktion og baglåge. Har hydraulisk anordning for tilpasning af skammelhøjde. Indvendigt lad med kraftig vinkelskinne i bund for ladrammer. Der er 3 stk. 9 tons BPW-aksler med trommelbremser, ophængt i hydraulisk enkelt-aggregater og med hæve/sænk anordning.

Liftaksel på 1. og 3. aksel. Traileren er udstyret med 2-ledet tryklufts-mekanisk bremseanlæg. Fjederbremse monteret på 2 aksler med løsneventil monteret i bag, samt er med ABS-Bremsesystem. Der er 2 par nedsænkede surringer på repos samt 6 par på overkant af bagramme. Alle surringer er for 5.000 kg træklast.

Den nye Inlader er leveret af Anders Larsen fra Lastas A/S

Vi takker for handelen, og ønsker Rygaard Transport & Logistic A/S held og lykke med den nye Inlader i fremtiden.