Succes for salg

af brugte lastbiler

Skandinaviens største handelsplads for salg af brugt transportmateriel, der er placeret hos Lastas A/S i Hedensted, er efter at have været åbnet i to måneder allerede en stor succes, konstaterer den daglige leder, Søren Møldrup.

”Vi har i de første uger efter åbningen solgt tæt på 200 køretøjer, så det har vist sig, at beslutningen om at etablere salgs-pavilloner ved port 6 på Energivej, var den helt rigtige,” siger Søren Møldrup.
Et professionelt salgsteam på seks medarbejdere sørger for, at de mange kunder får den optimale service, og blandt dem er også en hel del kunder fra udlandet, ikke mindst fra de østeuropæiske lande, hvortil køretøjerne afhændes til eksport.

1000 køretøjer

”Vi har i øjeblikket knap 1000 brugte lastbiler og trailere til salg, så der er nok at vælge imellem – og det er et antal, ingen andre udbydere i Skandinavien kan matche. Samtidig har det bredt sig som ringe i vandet, at det er hos Lastas i Hedensted, det foregår, hvis du skal handle brugt transportmateriel,” siger Søren Møldrup.
Brugtvogns-centeret handler med stort set alle lastbilmærker, og alle er velkomne til at kigge forbi og samtidig gøre en god handel.