Dansk mester i hold og sejr i 2. afdeling af den danske junior cup

Weekenden den 21. og 22. juni blev på mange måder bemærkelsesværdig for Team Kel-Berg Roskilde Junior. Lørdag vandt de stærke juniorer for 4. år i træk det danske mesterskab i holdløb og søndag vandt Team Kel-Berg også 2. afdeling af den danske junior cup.

Dansk meter i holdløb:
I stærk blæst på de kuperede landeveje omkring Horsens kunne Team Kel-Berg Roskilde Junior med Mathias Norsgaard, Jonas Gregaard, Casper Pedersen, Mikkel Honoré, Mads Corell og Jesper Vinkel på holdet hyldes som danske mestre i holdløb.

Efter de første 22 kilometer førte Team Kel-Berg Roskilde Junior kun med 5 sekunder til holdet fra Amager. Selvom Roskilde drengene på dette tidspunkt var reduceret til 4 ryttere kørte de helt fantastisk hjem i modvinden og kunne på stregen hyldes som vinder foran Herning og holdet fra Amager. At vinde 4 år i træk er bestemt bemærkelsesværdigt og vi er alle stolte over, at holdet modstod det store forventningspres, som lå på dem forud for løbet.

Sejr i junior cup på landevejene ved Tølløse:

Næste udfordring:
Næste udfordring forTeam Kel-Berg Roskilde Junior bliver allerede på torsdag, hvor DM i enkelt start afvikles ved Faaborg, og på søndag går det løs med DM i linjeløb samme sted. Ambitionerne er at vinde medaljer, og de må gerne være af guld, som i denne weekend.

Junior - 44 km:
1. Team Kel-Berg Roskilde Junior - 58.32

2. Giordana Isaac Cycle Herning - 58.55

3. Cycling Elite Copenhagen - Amager - 59.00

Efter en god nats søvn på Danhostel i Roskilde var Team Kel-Berg Roskilde Junior søndag morgen kl. 10 klar til 2. afdeling af den danske junior cup. Taktikken var klar fra start – ud at gøre løbet hårdt på en rute med mange bakker og megen vind. Så allerede efter få kilometer sad Team Kel-Berg Roskilde Junior i front og der blev de. Team Kel-Berg Roskilde Junior dominerede løbet og var hele tiden et skridt foran konkurrenterne. Jonas Gregaard kørte solo til mål som en sikker vinder af 2. afdeling af junior cuppen. Mikkel Honoré blev nr. 4, Mathias Norsgaard nr. 5 og Mads Corell nr. 10. Rytterne blev ved evalueringen rost for en flot holdindsats.