TEAM KEL-BERG ROSKILDE JUNIOR FYLDTE BILEN MED POKALER

Team Kel-berg Roskilde Junior (Silas Toftemark, Matias Christiansen, Jesper Vinkel, Mathias Norsgaard og Jonas Gregaard Wilsly) har i weekenden deltaget i de 2 store UCI løb Trofeo comune di Vertova Memorial Pietro Merelli og Trofeo Emilio Paganessi i Italien. Med en samlet 2. plads og 4. plads, vinder af bjergtrøjen og ungdomstrøjen, vinder af holdkonkurrencen og en 2. plads i pointkonkurrencen var det en stolt holdleder Jannick, som kunne gøre status;

"Vores ryttere kørte helt fantastisk og det kunne godt være blevet til en samlet sejr, men vi manglede lige heldet til sidst. Lørdag på den noget flade rute i Trofeo comune di Vertova Memorial Pietro Merelli blev det ikke til det helt store – det vigtige var ikke at tabe for meget tid, ikke at bruge alt for mange kræfter før søndagens kuperede løb Trofeo Emilio Paganessi.

Søndag gik det løs i Trofeo Emilio Paganessi og taktikken var at angribe fra første kilometer. Første mand af sted var Jesper Vinkel, som fik følgeskab af Silas Toftemark – de dannede en førergruppe på 6 mand – gruppen blev dog hurtigt splittet, hvor Silas kom til at sidde i front med 3 andre ryttere.
En forfølgergruppe på 9 mand kom op, hvor Jonas og Norsgaard sad.

Mod afslutningen kom en 4 mandsgruppe fri med Jonas og Norgaard – på den sidste stigning slap Jonas alene af sted, men blev hentet på nedkørslen. Til slut fik den italienske mester, Filippo Ganna, et hul, der desværre ikke blev lukket. Jonas bliv nr. 2 og Norsgaard blev nr. 4."

Med Jonas Gregaard Wilsly, som samlet nr. 2., vinder af bjergkonkurrencen og nr. 2 i pointkonkurrencen - Mathias Norsgaard som samlet nr. 4 og vinder af ungdomskonkurrencen og Team Kel-berg Roskilde Junior som vinder af holdkonkurrencen kunne de glade og stolte ledere og ryttere fylde bilerne med pokaler og vende hjemad mod Danmark, hvor næste udfordring bliver de 2 sidste afdelinger af den danske junior-cup den 13. og 14. september - en cup, som for øvrigt føres af Mathias Norsgaard, som også fører ungdomskonkurrencen – Team Kel-berg Roskilde Junior fører også holdkonkurrencen.