Team Kel-Berg Roskilde Junior’s flotte Påske i Belgien

Teamkammeraterne Matias K. Christiansen, William Veber og Mathias H. Christiansen deltog i 2 belgiske løb, hvor Matias KC kørte en flot 2. plads hjem

Endnu topresultat af Team Kel-Berg Roskilde Junior, som brugte påsken i Belgien. Selvom det ikke blev en samlet sejr i Ster Van Zuid Limbrug, kunne teamet glæde siger over en samlet 2. plads til Jonas Gregaard.

Mads Corell, Jesper Vinkel, Christian Nykvist, Mathias Norsgaard, Casper Pedersen og Jonas Gregaard var på en svær opgave i det store belgiske etapeløb Ster Van Zuid Limbrug, hvor Team Roskilde Junior de sidste 2 år har vundet samlet. Alle ryttere kæmpede godt og med en god prolog af Mathias Norsgaard startede 2. etape med Mathias i den hvide ungdomstrøje og med 2 mand i top 20. På 2. etape så det længe ud til, at Jonas Gregaard skulle tage den gule førertrøje, da han med 27 kilometer kom af sted i et afgørende 2 mandsudbrud. Desværre blev forspringet ikke stort nok – Jonas manglede 7 sekunder i at tage føringen. Et lille plaster på såret var, at Jonas kunne trække i den prikkede bjergtrøje og at Mathias Norsgaard kunne beholde den hvide ungdomstrøje.

På 3. og sidste etape kæmpede holdet fantastisk for at få Jonas kørt i den gule førertrøje. Team Kel-berg blæste til angreb fra kilometer 1 med alle mand i front. Da løbet skulle afgøres, efter nogle heftige stigninger omkring Liége, sad Jonas, Mathias og Casper i frontgruppen, hvor de hele tiden lagde pres på den gule trøje. Hen mod afslutningen, så det ud til, at Mathias og Casper kom afgørende afsted, men den gule førertrøje ville det anderledes, så efter hårdt arbejde, måtte Team Kel-berg Roskilde Junior ”nøjes” med en samlet 2. plads til Jonas, som også vandt bjergkonkurrencen. Mathias sluttede på en samlet 9. plads og Casper på en 11. plads. I holdkonkurrencen blev det til en 2. plads.

Jesper Vinkel styrtede desværre allerede på prologen og det samme gjorde Mads Corell og begge var noget hæmmet af deres styrt. På sidste etape fik Christian en punktering på et meget kritisk tidspunkt og blev dermed sat tilbage.