Team Kel-Berg Roskilde Junior’s flotte start på sæsonen

Magnus Bak Klaris og Casper Pedersen

Fra årsskiftet 2014 har Team Kel-Berg Roskilde Junior’s ambition været, om at skabe sig bemærkelsesværdige resultater internationalt og nationalt. De har indtil nu leveret rigtige med flotte resultater i både Holland og Tyskland.

I den første weekend i april viste holdet, at de med en 3. plads i Holland og en 1., 2., 4., 5., 6., 7., 8. og 10. plads i Tyskland på bedste vis lever op til denne ambition.

Søndag den 13. april skulle 3 af Team Kel-berg Roskilde Junior ryttere (Casper Pedersen, Mads Corell og Mikkel Honoré) sammen med 3 landsholdskammerater gennemføre endnu et bemærkelsesværdigt resultat, da Magnus Bak Klaris vandt U19 klassens Paris-Roubaix,

foran Casper Pedersen Team Kel-Berg Roskilde Junior og med teamkammerat Mads Corell på en flot 5. plads.

Her 3 uger henne i forårssæsonen har 6 ryttere fra Team Kel-berg Roskilde Junior allerede været på podiet, og det er blevet til 3 sejre alle i udlandet. En 2. plads i Slagelse lørdag til Silas Toftemark og her søndag den 13. april fantastiske resultater af Casper Pedersen og Mads Corell ved Paris-Roubaix. Bestemt en godkendt sæsonstart, hvor de stærke juniorer har vist, at de hører til blandt de bedste juniorer i Europa.

Næste udfordring for Team Kel-berg Roskilde Junior bliver i påsken, hvor de stiller til start i det store etapeløb Ster Van Limburg i Belgien.