TRANSPORTmesse Gardermoen, Oslo 6.- 8. september 2013

Efter at havde været væk i 2 år. Var vi med til at skyde TRANSPORTmesse Gardermoen igang med deres 7. messe, som i virkeligheden nok mere er en markedsplads hvor leverandører og brugere af transportudstyr mødes udendørs og de fine slipsenåle forbliver hjemme.

Norge viste sig i sin smukke natur med sol og varme, som nordmændene bragte vider til os med stor intresse for vores mange flotte kvalitets Kel-Berg trailer og DAF trækker. Og må sige vi blev ikke snydt på nogen måder, vi var mødt op med en stor optimismen til en velfungerende messe, som bød på mange besøgende der gav os en varm velkomst i at være tilbage på norsk jord igen. Dette gav sin stemning til gode dialoger over grillpølser, lidt vådt til ganen og vi fik mange gode kontakter med hjem, gammel som nye kunder.

Efter denne flotte modtagelse i Gardermoen ønsker vi at udvide vores program af Kel-Berg trailer af høj kvalitet i Norge. Derfor er det med stor interesse vi søger forhandler til vores Kel-Berg trailer i Norge, alle der har interesse i at være forhandler er velkommen til at kontakte Andres Larsen, direktør for Lastas på telf. +45 4018 2222.

Med denne store oplevelse ser vi ser frem til et spændende år med alle dens udfordringer og håber på et sene tidspunkt at være jer behjælplig med en kvalitets trailer eller trækker til jeres vognmandsforretning.

På gensyn næste år den 4. – 6. september 2014.