Transportmesse Øst Greve 7.- 8. september 2013

Verdensnyhed fra Kel-Berg, en 4 akselde båndtrailer der prima er velegnet til kørsel af asfalt under broer og tunneler, hvor det ikke er muligt at tippe med en almindlig trailer. Se flere billeder på vores Facebook "Lastas"

For femte gang lagde vi jord til endnu en rigtigt stor succes til Transportmesse Øst Greve, lørdag den 7. og søndag den 8. september 2013, som er Danmarks største messe øst for Storebælt. Alle elementerne var i hus for en dejlig weekend såsom smukt vejr, kvalitets produkter, rekortstort antal udstiller samt mange besøgende til at skyde mini-jubilæet i gang.

Grillen var tændt og de varme pølser blev nydt i selvskab imellem velkendte- som nye kunder og ikke mindst besøgende med stor interresse inde for transport. Vi havde mange kvalitets trailer og trække at vise frem med de sidste nyheder, som forstærker vognpakken i det daglige brug og ikke mindst miljøet.

Vores store verdensnyhed fra Kel-Berg, en 4 akselde båndtrailer der prima er velegnet til kørsel af asfalt under broer og tunneler, hvor det ikke er muligt at tippe med en almindlig trailer. Fik sin egen store opmærksomhed, da Kel-Berg er en af de eneste i norden som fremstiller båndtrailer.

Vi kunne også presenter DAFs nye EURO 6 i nyt lækker design og stadig i DAF’s høje niveau med fine nyheder, skjulte som synlige detaljer. Det første mange lagde mærke til, var at bremsepedalen er top hængt og ikke nede som i de "tidliger" DAF’er samt at sidevinduerne ikke er delt, så udsynet bliver større med mindre skjulte vinkler.

Vi siger stor tak til alle de som besøgte vores stand som fik hele messe til at summe af god stemning, ikke mindst nysgerigheden som gav nogen gode dialoger imellem os alle. Vi ser frem til et spændende år og håber på et sene tidspunkt at være jer behjælplig med en kvalitets trailer eller trækker til jeres vognmandsforretning.

På gensyn næste år den 6.- 7. september 2014.