ET AF DE BEDSTE PRODUKTER PÅ MARKEDET

Anker-Christensen A/S

ET AF DE BEDSTE PRODUKTER PÅ MARKEDET
Det er fjerde generation af familien, der i dag fører Anker Christensen A/S videre.

Grundstenen til Anker Christensen A/S, der har base i Hjørring i det nordjyske, blev lagt i 1920 – med en hest og en vogn – i dag er vognen skiftet ud med trailere fra Lastas. Det hele startede i 1920, hvor Anders Christensen med hest og vogn etablerede en entreprenørforretning i Lønstrup.

I 1949 overtog sønnen Jens Christensen vognmandsforretningen, og samtidig skiftede virksomheden adresse fra Lønstrup til Hjørring. Første kunde i Hjørring var murermester Jørgen Jacobsen, som såmænd den dag i dag stadig er kunde.

1966 blev året, hvor tredje generation overtog den veletablerede forretning, og virksomheden Anker Christensen A/S så dermed dagens lys.

I dag er det så fjerde generation, der i 1993 førte familie-traditionen videre – med Lars Christensen i spidsen. For Lars var det naturligt at fortsætte i forfædrenes fodspor, der før har udtalt, at det er en familietradition, som han er meget stolt af.

LØBENDE UDVIKLING I FIRMAET

Firmaet har været gennem en løbende udvikling, og en række vognmandsvirksomheder i det nordjyske er gennem tiden blevet købt op, og i dag har Anker-Christensen A/S 11 lastbiler i stalden – de tre af dem er trækkere med i alt seks gardintrailere til rådighed.

”Så sent som for en måned siden har vi købt en trailer hos Lastas. Jeg køber kun nye trailere, og vi har en fast kontakt hos Lastas, som er den sælger, vi handler materiel hos,” siger vognmand Lars Christensen.

Anker Christensen A/S beskæftiger sig med alle former for transport – blandt andet affaldshåndtering, containerkørsel, kranbiler, entreprenørkørsel og snerydning, blandt andet for erhvervskunder i Hjørring-området – for blot at nævne nogle få af aktiviteterne. Og der er daglige afgange med kørsel af gods i hele Jylland og også daglige afgange til Fyn og Sjælland.

”Vi har nok at lave i øjeblikket og har derfor løbende brug for nyt materiel. Vi mener, at produkterne fra Lastas er nogle af de bedste produkter på transport-markedet, dog kan det af og til knibe lidt med at overholde leveringstiderne,” siger Anker Christensen.

Omkring den efterfølgende service benytter virksomheden sig af lokale værksteder.

”Så den ordning fungerer godt nok,” fastslår Anker Christensen, der fortsat har tænkt sig at handle hos Lastas.