Lasta s finder alt id en løsning

AutoBude A/S


De røde biler fra AutoBude A/S kører overalt i Danmark, og meget af materiellet er handlet hos Lastas. Hos AutoBude A/S sætter man stor pris på, at der i samarbejdet med Lastas altid kan findes en god løsning

”Hvis vi står med et akut problem er Lastas altid i stand til at finde en løsning. De er meget løsnings-orienterede, og det betragter vi som intet mindre end en gave.”

Det siger direktør Brian Pedersen, AutoBude A/S, i Hedensted, der beskæftiger sig med fragtkørsel og kurértransport. Desuden råder virksomheden over et lagerhotel på over 3000 kvadratmeter og tilbyder også kørsel for virksomheder, der har brug for en fast samarbejdspartner, når det gælder transportløsninger.

Virksomheden blev stiftet af Orla Pedersen i 1950 med base i Vejle, og i 1996 overtog Brian Pedersen virksomheden. I dag har AutoBude A/S hovedkontor og lagerhotel på Teknikervej i Hedensted og desuden afdelinger i Greve, Glostrup, Herlev og Køge på Sjælland.

I år har AutoBude A/S indtil nu handlet to nye DAFtrækkere, bl.a. en DAF XF 510. hos Lastas, samt syv brugte enheder, hvor salget blev formidlet af Lastas, og enhederne efterfølgende hentet i Holland.

”Jeg fandt bilerne på internettet, og fik derefter en snak med Anders Larsen fra Lastas. Han tilbød at køre ned og se på dem, og vi fik handlet. Gennem hele forløbet oplevede vi en rigtig god sparring omkring materiellet, og hvad vi ønskede og forventede,” fortæller Brian Pedersen.

Den uformelle tone og det løsningsorienterede er noget, som Brian Pedersen sætter stor pris på – samt det faktum, at der hos Lastas altid findes en løsning på det, som kunden måske i første omgang opfatter som et problem. ”De giver aldrig op, og derfor finder vi altid en god løsning,” fastslår Brian Pedersen.

De røde biler kommer overalt i Danmark

Distribution af pallegods over hele Danmark er virksomhedens speciale, og de knaldrøde biler er altid at finde et eller andet sted i Danmark. Markedet for pallegods er inde i en kraftig vækst, og derfor kommer AutoBudes køretøjer overalt i Danmark, hver eneste dag – året rundt.

Det kræver naturligvis, at materiellet er i orden, så kunderne altid er sikret levering efter planen.

”De gange, vi har stået med et akut problem, har Lastas altid kunnet hjælpe os. De tager altid telefonen, når vi ringer – uanset tidspunkt – så på det plan må man sige, at servicen er i top. Man bliver taget alvorligt, og der er ikke langt fra tanke til handling hos Lastas. Det sætter vi stor pris på,” siger direktør Brian Pedersen.