De gør det super godt

Benny Rasmussen & Søn

”Vi er mere end tilfredse med at handle hos Lastas, og jeg synes simpelthen, at de gør det super godt. Du kan ikke få noget bedre materiel.” Vognmand Benny Rasmussen er ikke i tvivl: Samarbejdet med Lastas fungerer upåklageligt.

Vognmanden grundlagde i 1979 sin virksomhed med kun en enkelt bil. I dag tæller firmaet over 30 lastbiler og trailere, og man kan ikke undgå at lægge mærke til de flotte biler fra Benny Rasmussen & Søn på landevejen: De er nemlig næsten alle unikke, for på størstedelen af dem er der malet berømte tegneserie-helte, f.eks fra Løvernes Konge og Anders And.

Det hele behøver nemlig ikke være så kedeligt, siger de i vognmandsforretningen i Gilleleje i Nordsjælland, der råder over en vognpark på over 32 lastbiler.

Lastas leverede for tre år siden et af de mest spændende vogntog til Benny Rasmussen, der blandt chauffører i hele landet er kendt som Baloo: I front en DAF XF 105 Super Space 8x4 trækker og bag den, en tre-akslet Kel-Berg tiptrailer af typen T250V. Det er trækkeren, der vækker størst opmærksomhed, for det er Baloo fra Junglebogen, der pryder trækkeren - og kunstneren bag er Ray Hill, der har specialiseret sig i at udsmykke lastbiler.