Demstrup Autotransport har for nyligt købt Kel-Berg trailer nr. 25.000

fra Lastas i Hedensted

Lastas og Kel-Berg rundede for nylig en imponerende milepæl, nemlig 25.000 solgte trailere, og det blev Demstrup Autotransport i det jyske, der blev køberen med deres spritnye 4 aks. tiptrailer på 37 m3. 

Trailerne fra Kel-Berg er markedsledende i Danmark og med hjælp fra egne ingeniører skræddersys de ud fra kundernes ønsker og behov – i en stærk og driftssikker opbygning, der kan holde til det skiftende klima i Danmark. 
Aftageren af trailer nr. 25.000 fra Lastas blev som nævnt Demstrup Autotransport, og den nye trailer lever dermed op til Demstrup´s slogan: ”Skal transporten være i top? Så ring Demstrup op.”

80 år på bagen
Demstrup Autotransports historie går næsten 80 år tilbage, nemlig til 1943, hvor firmaet blev stiftet af Vestergaard Kristensen. I 1943 startede Aage Hansen sin vognmandsvirksomhed, og dengang var det såmænd heste, der trak læsset.

I 2014 fusionerede virksomhederne Demstrup Autotransport – Aage Hansen & Søn ApS og Demstrup Autotransport – Preben Hansen ApS, og det nye selskab blev døbt Demstrup Autotransport Preben Hansen ApS.

I dag er det Preben Hansen, der som administrerende direktør står i spidsen for en virksomhed, der gennem tiden har oplevet massiv fremgang. Siden 1972 har 
Demstrup Autotransport beskæftiget sig med kørsel indenfor entreprenør- og asfalt branchen, så erfaringen indenfor de to områder er stor.

I 1977 satsede virksomheden på et tredje ben – nemlig silotransporter, og i dag er siloafdelingen en væsentlig del af de alsidige aktiviteter i virksomheden, der såmænd også byder på egen vaskehal og lagerhotel. 

I de seneste år har Demstrup Autotransport blandt andet investeret i rundbuede tiptrailere, maskintrailere, gardintrailere og maskinanhængere.