En lind strøm af tilpassede trailere

Flemming Krogh A/S:

Tre brødre driver Flemming Krogh A/S med en vognpark med 70 lastbiler og 100 trailere.

Det vestjyske transportfirma med rødder i Ulfborg, og nu med base i Holstebro og Esbjerg, køber løbende gardintrailere hos Lastas.

”Ja, vi har netop fået 8 nye trailere, og der er pt. 18 mere på vej, fortæller direktør, Bjarne Krogh Jensen, der sammen med brødrene Michael Krogh Jensen og Jesper Nørby Krogh Jensen er anden generation, der sørger for transport til kunderne i firmaet, der blev stiftet i 1969. 

Flemming Krogh startede dengang ud med 1 enkelt fragtbil, og Flemming Krogh A/S er i dag stadig en del af Danske Fragtmænd, og firmaet har den daglige drift af fragtcentralerne i Esbjerg og Holstebro.

Direktøren fremhæver trailerne fra Lastas, der bliver specialtilpasset til de opgaver, transportfirmaet skal løse. 

”Vi bruger gerne lidt tid sammen med opbyggerne fra Lastas, når vi skal have nyt materiel. Derved får vi leve- ret nogle trailere, der både passer til opgaven og holder til at blive brugt, og så er de selvfølgelig XL godkendte,” siger han og fortsætter:

”Det er rigtig gode trailere. Vi får lavet små finesser. For at lette chaufførens arbejde, når han skal levere mindre pakker og forsendelser, er trailerne forsynet med en pakkelem bagerst i højre side. 

Vi får lavet jerndørkbund, ekstra forstærket for- og bagramme og ekstra lygter både indvendigt og udvendigt for at undgå skader, når vi distribuerer i mørke. Desuden får vi lavet dobbeldæksystem i mange af de trailere, som vi bruger.”

Bjarne Krogh Jensen fortæller, at det går godt for firmaet. Ordren på nye trailere omfatter både 1, 2 og 3 akslede, der skal erstatte nogle ældre udtjente trailere, samt udvide trailerflåden, da der er meget travlt.

God kvalitet

Bjarne Krogh Jensen understreger, at det materiel Flemming Krogh A/S køber hos Lastas er af en rigtig god kvalitet. 

”Derfor passer det også fint til hele vores forretningsfilosofi om at gøre tingene ordentligt første gang, - så vi undgår at gøre det om”. Materiellet fra Lastas fejler jo ingenting, så der har ikke været så meget brug for service,” understreger han.

”Derfor vil vi også fortsat udskifte og købe nyt materiel hos Lastas, hvor vi har en god kontakt med Anders Larsen .”