ÅRETS TRANSPORTVIRKSOMHED VALGTE OGSÅ LASTAS

Engsig Transport

Medarbejderne skal trives på deres arbejdsplads, de skal løbende videreuddannes, og trafiksikkerheden skal være i orden. Det er nogle af Engsig Transports vigtigste værdier og var en af grundene til, at de i 2016 opnåede den eftertragtede titel som Årets Transportvirksomhed.

Godset skal hentes og leveres til tiden. Kunden skal få løbende orientering om eventuelle afvigelser. Vores chauffører kommer med et smil til kunden – og giver en ekstra hånd med, der sker løbende information om evt. afvigelser. Godset skal komme frem uden skader.

Det er nogle af transportvirksomhedens Engsig Transports kerneværdier.

”Det er sådan, vi har arbejdet i mere end 20 år,” hedder det fra transportfirmaet i.

Og det er nok blandt grundene til, at Engsig Transport blev Årets Transportvirksomhed i Danmark. Det er virkelig et adelsmærke, hvis man opnår den eftertragtede pris i konkurrencen, som vognmændenes organisation, DTL, står bag.

Blandt andet fik Engsig Transport prisen fordi de har en såkaldt mentorordning i firmaet. Det betyder, at nye medarbejdere straks fra første dag skal finde sig godt til rette. De lærer, at der lægges vægt på ansvarlighed i trafikken og god kundebetjening. Desuden er der årlige medarbejdersamtaler, hvor der bl.a. spørges ind til, om der er passende udfordringer i dagligdagen, og om der er behov for særlige aftaler eller ændringer af arbejdsvilkår.

Og, når det gælder materiel, har transportvirksomheden i Sunds valgt Lastas i Hedensted som deres samarbejdspartner.

ET GODT PRODUKT
”Vi har købt en del nye trailere hos Lastas. Det skyldes, at der er tale om et godt produkt, og at vi har et fint samarbejde med sælger Jan Bertelsen, som er meget tillidsvækkende. Det er altid Jan Bertelsen, jeg handler med, og det har jeg gjort gennem 20 år nu. Han er rar og har brede skuldre. Et godt billede på, at den personlige kontakt og en god kemi er vigtig i en handel,” siger direktør Leif Engsig, Engsig Transport.

Sidste år blev det blandt andet til to nye spritnye Kel-Berg to-akslede city gardintrailere til den omfattende vognpark, der blandt andet består af 21 pallers forvogne med lift, 33 pallers trailere med lift og medbringer-truck på traileren.

”Kvaliteten af produkterne fra Lastas er rigtig god. Nogle gange skal der rettes lidt til, så det kører optimalt, men når det er gjort, så kører det bare,” siger Leif Engsig, der også er tilfreds med den efterfølgende service, når kunden har købt et produkt hos Lastas.

”Vi synes, servicen på produkterne er fin, og vi benytter lokale værksteder og får det lavet, hvis der er problemer med materiellet,” siger Leif Engsig, der ikke er i tvivl om, at virksomheden fortsat vil handle materiel hos Lastas.

”Ja, det regner vi bestemt med,” fastslår Leif Engsig, der samtidig kan tilføje, at der – som hos mange andre vognmandsvirksomheder – er nok at køre med og god gang i hjulene hos Engsig Transport.