Handling frem for snak

Frank Nørager & Co


Transportfirmaet Frank Nørager & Co A/S i Fjerritslev i det nordjyske har i år indtil nu købt to DAF-trækkere hos Lastas for at supplere deres moderne flåde af transportmateriel. I samarbejdet med Lastas betyder den uformelle tone – og handling frem for snak – meget i samarbejdet med Lastas

Frank Nørager lagde ud med bare en enkelt lastbil, da han i 1982 stiftede Hjortdal Specialtransport som selvkørende vognmand. Frank Nørager & Co - Hjortdal Specialtransport har derfor mere end 30 års ekspertise indenfor transport af bl.a. vindmøller og råder over det optimale transportmateriel til at forsyne enhver vindmøllepark - uanset fysisk placering eller type af vindmølle.

Firmaet blev i 2010 kåret til Årets Arbejdsplads af fagforeningen 3F. Baggrunden var bl.a., at medarbejdernes trivsel, arbejdsmiljø og muligheden for at opnå nye kompetencer er i højsædet.

Virksomheden har i dag knap 125 ansatte, hvoraf en stor del er timelønnede medarbejdere.

Samtidig er Frank Nørager blandt Europas førende indenfor special-transporter for især vindmølleindustrien. Størstedelen af virksomhedens transportydelser handler om kørsel udenfor Danmark.

Kundernes ønsker og behov er i centrum hos virksomheden i Fjerritslev , og derfor er et tæt samarbejde med kunderne vigtigt for Frank Nørager & Co.. Et samarbejde, der er baseret på gensidig tillid og personlige relationer.

Parate til at løse opgaven her og nu

Vigtigheden af personlige relationer går også igen, når Frank Nørager & Co. skal vælge leverandør af nyt materiel til at holde den store flåde af trækkere, trailere og blokvogne kørende. Og det er netop tilfældet i samarbejdet med Lastas, som virksomheden har handlet transportmateriel med i en del år. Ikke mindst lægger den nordjyske vognmands-forretning vægt på den uformelle omgangsform og tone, samt paratheden til at løse en opgave her og nu.

”Det er en af de vigtige grunde til, at vi bruger Lastas som leverandør. De er altid parate til at finde en god transport-løsning til os, og de er meget løsningsorienterede,” siger Mikael Schmidt, der er direktør og medejer hos Frank Nørager & Co.

Frank Nørager & Co. A/S råder i dag over en stor og velholdt flåde af transport-materiel. I alt drejer det sig om mere end 185 trailere og blokvogne, 80 blokvognstrækkere og seks kranbiler, som kører landevejene tynde på opgaver for den nordjyske vognmandsforretning.

I år har virksomheden indtil nu investeret i to nye DAF XF 510 FTM SSC AS-T, som er opbygget og lakeret hos Lastas Noer Service i Toftlund.

”Vi køber materiel hos Lastas hvert år, og det er absolut noget, vi har tænkt os at fortsætte med,” siger Mikael Schmidt.