Et rigtig godt samarbejde med Lastas

Herfølge Vognmandsforretning


”Jeg har et rigtig godt samarbejde med Lastas, så det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos dem,” siger Per Fønsskov Olsen, der driver enkeltmands-virksomheden Herfølge Vognmandsforretning på Sjælland sammen med sin kone, der passer kontoret.

Per har haft eget firma i seks år og beskæftiger sig hovedsagelig med kørsel af korn og foderstoffer på Sjælland og Jylland. Desuden råder Herfølge Vognmandsforretning over tre kranbiler, hvor opgaven er entreprenørkørsel.

For nylig kunne Per Olsen hente et splinternyt og flot træk hos Lastas – nemlig en DAF XF 510 med en Kel-Berg 4-akslet tiptrailer på 60 kubikmeter bagerst.

”Jeg er meget tilfreds med materiellet. Lastas er dygtige til at følge op, hvis man har noget, der skal justeres efter leveringen – som der jo ofte er. Her gjorde jeg brug af Lastas´ afdeling i Greve ved København, som hurtigt tog sig af problemet,” siger Per Olsen.

Siden starten for seks år siden har Herfølge Vognmandsforretning haft rigeligt at lave.

”Året rundt – også i vintermånederne - har jeg biler ude på opgaver, så vi er meget tilfredse – både med forretningen og med Lastas,” siger Per Olsen.