Produkterne er skruet godt sammen

Jan Hansen Transport ApS


Hos Jan Hansen Transport i Holsted i det sydjyske er der godt gang i forretningen, og derfor er det vigtigt at investere i materiel, som kan stå distancen, når der er travlt i butikken.

Et af specialerne er skovtransport af flis, træ, biomasse, græs – og meget andet. Vognparken består af køretøjer med kroghejs samt overføringsanhængere, kranbiler til transport af flis og tømmer, samt en workingfloor trailer.

Virksomheden startede i 2007 og har lige siden haft en stabil vækst og en fast kundeskare . Opgaverne er alsidige, og transporterne dækker hele Danmark og Nordtyskland.

Da da der skulle investeres i en overføringsanhænger faldt valget på Lastas i Hedensted som leverandør. Der blev givet håndslag på en Kel-Berg 3-akslet overføringsanhænger, og det var indehaver Jan Hansen, der handlede med sælger Ivan Kristensen fra Lastas.

”Hos Lastas er det meget det personlige, det kommer an på. Jeg kan godt lide at handle med Ivan, så stor ros til ham,” fortæller Jan Hansen.

Sidste år blev der blandt andet investeret i anhængere og en walking floor trailer fra Lastas, og Kel-Berg materiellet er noget, Jan Hansen er glad for at have som en del af flåden.

”Det er gode produkter, der er skruet godt sammen og driftssikre,” siger Jan Hansen, der som et af grundlagene for virksomheden lægger en service i topklasse, levering og afhentning til tiden, og kørsel uden skader.

”Vi sætter en ære i at have gladekunder. For glade kunder giver trofaste kunder,” fastslår Jan Hansen, der i referencerne kan tælle selskaber som Hede Danmark, Skov & Naturstyrelsen, Nordisk Dækimport og L90 affaldsselskab.