Som at handle i et supermarked med et stort udvalg

Johs. Sørensen & Sønner Århus A/S


Hos Johs. Sørensen & Sønner i Århus er der godt gang i hjulene. Den familieejede virksomhed blev grundlagt i 1951 af Johannes Sørensen og føres i dag videre af tredje generation. Specialerne er blandt andet bygge- og anlægskørsel, kran-opgaver, specialtransporter, og forskellige distributionsløsninger.

Firmaet råder over ca. 150 lastbiler med tilhørende påhængs-, sætte-, og blokvogne – og i travle perioder er der brug for mange ekstra lastbiler.

Derfor har virksomheden brug for en samarbejdspartner, hvor der hurtigt og smertefrit kan lejes eller købes materiel, og her er samarbejdspartneren Lastas.

”Vi er jo en travl forretning med en god vækst, og derfor er der naturligvis løbende brug for at få suppleret op på materielsiden,” fortæller direktør Lars Sørensen.

Firmaet har blandt andet tidligere handlet en ny Kel-Berg 2-akslet letvægt-trailer, samt materiel til asfalt-kørsel. ”Kel-Berg produkterne er helt i orden og derfor er vi løbende vendt tilbage til Hedensted for at handle – ikke mindst fordi der er er et stort udvalg af materiel på hylderne. Det er lidt som at besøge et velassorteret supermarked og handle ind – der er altid noget godt at finde,” siger Lars Sørensen.

Johs. Sørensen & Sønner har Østjylland som deres vigtigste dækningsområde, men har også kørsel i det øvrige Danmark, samt kørsel i udlandet.

”I alle vores afdelinger er der livlig aktivitet, ikke mindst fordi vi i sommeren 2016 overtog aktiviteterne i vognmandsfirmaet Gunnar Gertsen ApS, hvor Knud Gertsen havde ønsket at gå på pension,” fortæller direktør Lars Gertsen.