DET BEDSTE MATERIEL PÅ MARKEDET

KD Transport Fur ApS

DET BEDSTE MATERIEL PÅ MARKEDET
På Fur ligger en transportvirksomhed, som har rødder mange år tilbage. Kørslen er alsidig, og til det formål bruger KD Transport trailere fra Lastas for at kunne klare opgaverne. 

For KD Transport på Fur i det nordjyske er en af styrkerne ved Lastas deres hurtige levering af brugt materiel og attraktive priser. Men virksomheden handler også fabriksnyt materiel. I år er det blandt andet blevet til en ny Knapen fire akslet Walking Floor trailer, og vognmands-virksomheden er rigtig godt tilfredse med kvaliteten af materiellet. 

”De Knapen, vi har købt, er vi tilfredse med. Det er faktisk det bedste materiel, der er på markedet,” siger Morten Dahl, der en af sønnerne, som arbejder i firmaet. 

Grundstenen til virksomheden blev lagt for over 60 år siden, da Vagn Dahl overtog vognmandsfirmaet efter Svend Stouby, efter han i tre år havde kørt som chauffør for Svend Stouby. 

I de første år var der kun én lastbil i firmaet, men hurtigt fordoblede KD Transport vognparken til to køretøjer – og snart efter var man oppe på fire. 

Efter 40 år som vognmand besluttede Vagn at stoppe. Han overdrog virksomheden til den ældste søn, Kurt, og det var en nærliggende beslutning, da han allerede var medejer og ansat i firmaet. 

KD Transport beskæftiger sig næsten med alle transportopgaver, som kræver forvogn og hænger. De råder de over en lastbil udstyret med kroghejs. Transportopgaverne omfatter
kørsel med flis, savsmuld, træpiller, korn og foderstoffer, entreprenørarbejde med rendegraver – og meget mere. 

FIN SERVICE 
”Der er nok at se til i øjeblikket, og derfor får vi da også leveret en ny Walking Floor trailer fra Lastas inden længe,” fortæller Morten Dahl. 

”Når det er en ukompliceret ordre på materiel, som Lastas har på lager, går det hurtigt med at levere. I forbindelse med den sidste, vi købte, gik der kun 14 dage, inden den var malet og klargjort. Vi har en del kørsel med blandt andet flis, og her er der tale om trailere, fabrikeret i et let materiale og har en stor volumen,” siger Morten Dahl.” 

ER DEN EFTERFØLGENDE SERVICE OK? 
”Det kører rigtig godt. Når vi har haft noget at udsætte på det materiel, som vi har købt, så er det også blevet fikset. Så vi har fortsat tænkt os at handle hos Lastas – for de har som sagt den hurtigste leveringstid på brugt materiel. Og prisen er i den rigtige ende,” slutter Morten Dahl.