Leif Møller er trofast kunde hos Lastas

L.M. Transport Ans

Den personlige kontakt med medarbejderne hos Lastas, er noget vi sætter stor pris på. Vi er jo ikke en gigantisk butik, men holder os nede på jorden. Og i den sammenhæng betyder det personlige meget for os. Det er altid godt, når man også kan få en faglig snak og en hyggelig sludder i en handel – og det kan man hos Lastas.”

Vognmand Leif Møller, der står i spidsen for L.M. Transport, er en travl mand. Han leder en driftig vognmandsvirksomhed, der siden starten for knap 40 år siden stille og roligt har vokset sig pænt stor.

Det hele begyndte i 1978, da Leif Møller sammen med sin hustru, Britta, stiftede L.M. Transport. Hun tog sig af regnskaberne hjemme i privaten – Leif sørgede for at skaffe kørsel til det lille transportfirma.

I dag er ægteparrets datter, Maria, blevet medejer af virksomheden, der gennem årene har haft konstant vokseværk. I dag råder L.M. Transport over omkring 100 køretøjer, og antallet af ansatte er tilsvarende vokset betragteligt.

Og succesen er ikke kommet af sig selv – det handler nemlig ikke mindst om en tæt dialog med kunderne, hvoraf mange har været trofaste kunder hos L.M. Transport gennem flere årtier.

En del af grundlaget for den fortsatte vækst har ikke mindst været, at virksomheden i 2002 overtog Kjellerup Containerservice og dele af 3V Transport fem år senere. Dermed blev fundamentet støbt til en markant udvikling og vækst.

I dag udfører Leif Møller og kompagni næsten alle typer af transport-opgaver, og en pæn del af dem er transport af asfalt. De sidste 10 år har firmaet nemlig stået for kørslen af asfalt for NCC 

Roads i Trige ved Århus. Firmaet råder over i omegnen af 40 tipsættevogne og 20 tipkærrer, og af dem er en stor del af Lastas´eget mærke, Kel-Berg. 

Vil fortsat handle hos Lastas

Men opgaverne er mange flere end asfalt-transport. Og i den forbindelse har Leif Møller gennem årene flere gang handlet materiel hos Lastas. Et af de sidste skud på stammen er en Kel-Berg nedbygget tre-akslet gardintrailer med truckbeslag, leveret fra Lastas i oktober og handlet med Jan Bertelsen fra Lastas. Den nye gardintrailer skal transportere glas-elementer, for eksempel vinduespartier og er godt eksempel på, at virksomheden er særdeles alsidig. 

”Vi har købt en hel del forskelligt materiel i Hedensted. Det er blevet til både tiptrailere, asfalt-trailere, trailere til transport af glas – og meget mere. Vi er godt tilfredse med Kel-Berg trailerne og hængerne, fordi de lever op til det, vi forventer. Det er driftssikkert materiel til en fornuftig pris, så vi har bestemt tænkt os fortsat at handle hos Lastas,” siger en tilfreds Leif Møller, der kan glæde sig over, at det går godt for virksomheden.

”Det går såmænd fornuftigt,” fastslår Leif Møller – med et lille twist af den berømte, jyske underdrivelse, når alt går, som man kan ønske sig det.