Kel-Berg fra Lasta s er driftssikkert og fornuftigt

L.M. Transport, Ans A/S


Syv fabriksnye Kel-Berg-trailere er det indtil nu blevet til i år for L.M. Transport i Ans, der sætter stor pris på det stabile transport-materiel fra Lastas

For L.M. Transport er det vigtigste argument, når de skal købe transport-materiel, at det er noget, der dur. Og det gør Kel-Berg trailerne, mener indehaver Leif Møller, L.M. Transport i Ans.

L.M. Transport har siden starten i 1978, hvor Leif Møller blev selvstændig med egen vognmandsforretning, mens hans hustru, Britta, tog sig af regnskaberne hjemme ved køkkenbordet, vokset sig til et stort vognmandsfirma.

I dag er anden generation så småt trådt til, idet datteren Maria er blevet medejer. Samtidig er antallet af ansatte vokset betydeligt, og transportvirksomheden råder i dag over mere end 100 køretøjer og breder sig over en bred vifte af transportopgaver: Entreprenørkørsel, transport af asfalt, opgaver med medbringertruck, flytte-transporter, samt udlejning af materiel. Fra den spæde start i 1978 er man nu oppe på at beskæftige over 100 medarbejdere.

Men selv om der er løbet en del vand i åen siden 1978 arbejder L.M. Transport stadig ud fra de samme tre værdier, som er grundstammen i virksomheden:
• Troværdighed.
• Levering til aftalt tid.
• Sikker transport.
”Vi skal leve af det – men vi skal også leve med det,” som Leif Møller engang har udtrykt det.

Fra hovedkvarteret på Bodalen i Ans sendes hver eneste dag næsten 100 køretøjer ud på landevejene i Danmark og det øvrige Europa for at løse de mange forskelligartede opgaver og udfordringer som virksomheden påtager sig.

Driftssikre og fornuftige køretøjer

Opgaverne kræver, at materiellet er i orden, og det er her, Lastas kommer ind i billedet. I år er det blevet til syv fabriksnye enheder fra Lastas i Hedensted, blandt dem en linktratiler. Desuden har virksomheden handlet brugt materiel hos Lastas.

”Det er fortrinsvis tip-materiel, vi har købt hos Lastas. Hovedgrunden til, at vi handler i Hedensted, er, at Kel-Berg materiellet er driftssikkert og pålideligt. Der er tale om køretøjer, man kan stole på,” siger vognmand Leif Møller.

L.M. Transport udfører næsten alle former for transport- opgaver, så der er ikke den udfordring, de går af vejen for – især er møbeltransport i ind- og udlandet vokset betragteligt gennem årene.

”Vi vil gerne handle hos Lastas igen, hvis og når behovet står. Positivt hos Lastas er nemlig også, at de er meget løsningsorienterede, og at man altid kan få fat på en medarbejder, så der kan findes en løsning på f.eks. et akut transportbehov,” siger vognmand Leif Møller. transport-materiel fra Lastas