Konkurrencedygtige priser

Olaf Jensen A/S


Olaf Jensen A/S i Svinninge i det nordvestlige hjørne af Sjælland har gennem tiden investeret i en del materiel fra Lastas, og det er blevet til kærrer og trailere af Lastas´ helt eget mærke, Kel-Berg.

Vognmandsfirmaet er grundlagt helt tilbage i 1934 af Olaf Jensen, og i 2002 overtog Frank Lange firmaet efter at have arbejdet 15 år indenfor shipping og spedition. Frank er 3. generation i virksomheden, der tilbyder en meget bred vifte af transportopgaver: Entreprenørkørsel, asfaltkørsel, kørsel med skibscontainere, kran-kørsel, korn og foderstofkørsel – og sådan kunne vi blive ved.

For nylig har virksomheden investeret i to Kel-Berg tipkærrer til kørsel med grus og sten, samt en enkelt til kørsel med grus og sten.

”Så det er en alsidig butik, hvor vi har brug for mange slags typer af materiel. Kel-Berg materiellet er et godt produkt, og så er det ikke mindst konkurrencedygtigt, når det gælder prisen,” siger indehaver Frank Lange.

Antallet af køretøjer i vognparken har varieret fra en enkelt lastbil i 1934 til i dag, hvor Olaf Jensen A/S er oppe på 33 trækkende enheder, og et tilsvarende antal påhængs- og sættevogne. Desuden råder virksomheden over 130 containere i størrelsen fra 10– 40 kubikmeter.

”Vi vælger gerne igen Lastas som samarbejdspartner. Lige nu er der rigtig godt gang i forretningen, og vi har nok at lave. Så det er absolut en mulighed, at vi får brug for mere materiel,” siger Frank Lange.