Flot samarbejde

Oles Trucking

Oles Trucking i Rødby på Lolland er en utraditionel vognmandsforretning. Vognmand Ole Christensen har nemlig ikke kun diesel i blodet, men også racerbenzin. Han trækker nemlig rundt med Ferrari Danmarks specialbyggede trailer i nogle weekender, og trækkeren er såmænd af mærket DAF.

Kørslen med racerbiler er mest en hobby, for det er hans vognmandsfirma, der kører pengene hjem. Og her satser han på materiel fra Lastas.

Senest har Ole fået leveret en specialbygget DAF XF 510 med 510 heste, der udfører transportopgaver for Post Danmark, og med ved handlen hos Lastas fulgte også en spritny 2- akslet Kel-Berg dolly.

”Jeg har rigtig fint samarbejde med Lastas. De er altid til at tale med, og jeg er rigtig glad for at handle hos dem. Så naturligvis fortsætter jeg med at handle med Lastas,” siger Ole Christensen.

Ole foretrækker DAF – ikke mindst, fordi brændstoføkonomien er i top, førerhuset hører til blandt klassens mest rummelige – og så er det er et køretøj, man kan stole på.

Det var imidlertid ikke lige en DAF, han havde i tankerne, da han for godt ti år siden slog sig ned som vognmand, efter før at have kørt som eksportchauffør. ”Men Anders Larsen fra Lastas overbeviste mig om at tage en tørn med en DAF, så det måtte jeg jo prøve. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt”, siger Ole Christensen, der har valgt DAF lige siden.