Fint match mellem pris og kvalitet

P.K. Justesen A/S


P.K. Justesen havde ikke handlet med Lastas i flere år før der sidste år skete noget, hvor familiefirmaet investerede i intet mindre end 10 sværlasttrailere. Grunden var, at der var et godt samspil mellem pris og kvalitet – og så det faktum, at Lastas kunne levere det fornødne materiel hurtigt.

”Årsagen var samtidig, at Lastas havde indført et nyt koncept. I stedet for at lakere og male materiellet, kom de ud med et varmgalvaniseret produkt, der til fulde levede op til vores forventninger,” fortæller Henrik Justesen, der – imponerende nok - er 7. generation i familievirksomheden i Korsør på Vestsjælland.

P.K. Justesen er en virksomhed med stolte traditioner. Firmaet blev stiftet helt tilbage i 1808 af Hans Peter Justesen, der såmænd på byens pæneste værtshus lagde grunden til virksomheden – og dermed et levebrød for de kommende generationer. I starten lå opgaverne indenfor transport og landbrug – og det er stadig transport, det handler om. I 2013 gik stafetten videre fra Hans Justesen til sønnen, Henrik Justesen, der blev direktør som 33-årig.

”Med handlen sidste år nåede Lastas og P.K .Justesen hinanden. Det er godt at have en tæt samarbejdspartner, når man har brug for nyt materiel. Vi er inde i en konstant udvikling og vækst, hvor der ofte er brug for at handle hurtigt. Og her er Lastas en god og troværdig samarbejdspartner, når vi har brug for nyt materiel” siger Henrik Justesen.

Der er løbet meget vand i åen siden 1808. I dag er P.K. Justesen aktiv indenfor næsten alle transportformer på landevejen – og nu ikke længere med heste, men med moderne motorkraft: Kran-kørsel, specialtransporter, godstransport og logistik-løsninger, hvor virksomheden er langt fremme med avanceret IT og flådestyring til logistikken.