MATERIELLET BLIVER LEVERET TIL TIDEN

S. Jacobsen A/S

Hos vognmandsvirksomheden S. Jacobsen i Holte, der har over 50 år på bagen, er der stor tilfredshed med samarbejdet med Lastas.

”Det er vores oplevelse, at hos Lastas sælger man ikke bare materiel, man følger op på det efterfølgende. Og så betyder den nære kontakt og det sociale også meget for os.”

Det siger Henry Jacobsen, der sammen med sin bror, Hardy, driver vognmandsvirksomheden S. Jacobsen A/S i Holte ved København.

Firmaet blev grundlagt i 1964 og har siden været aktivt som transportvirksomhed med hovedvægten lagt på entreprenørkørsel med kranvogne, kørsel og indsamling af affald, samt containerkørsel.

De beskæftiger sig med en bred vifte af opgaver med forskellige afdelinger inden for transporttyper. Det gør det muligt for S. Jacobsen at give deres kunder totalløsninger, der passer til netop deres behov.

Kunderne udgøres blandt andet af staten, regioner og kommuner, samt private.

Og når der er brug for nyt materiel handler S. Jacobsen med Jacob Jørgensen fra Lastas, der har Sjælland som sit salgs-område.

”Han har gennem en del år været vores kontaktperson, og vi er meget tilfredse med den måde, han håndterer et salg på. Han er ikke bare sælger – han følger nemlig op på en handel,” mener Henry Jacobsen.

MEGET TILFRDSE
Virksomheden har blandt andet handlet en Kel-Berg 3-akslet overføringsanhænger med 3-vejs tip, og overordnet set er S. Jacobsen meget tilfredse med selve salgs-processen og kvaliteten af produkterne fra Lastas.

”Det gode ved det hele er, at materiellet passer fint sammen med alt det andet, vi har. Det er gode produkter,” siger Henry Jacobsen.

Siden starten i 1964 har virksomheden gennem årene vokset sig stor med mange ansatte og råder over et tocifret antal lastbiler, samt et antal entreprenør-maskiner. Hovedafdelingen ligger i Holte, og når det gælder krankørsel tilbyder S. Jacobsen at løse alle typer opgaver inden for krankørsel og dækker hele Nordsjælland, samt København og omegn.

Krankørslen omfatter både landbrugs- og entreprenørmaskiner, skurvogne, legehuse – og som en specialitet transport inden for kunstens verden af for eksempel skulpturer. ”Jeg må sige, at leveringstiderne på materiel bliver overholdt hos Lastas. Og noget af det bestilte har vi været ude for, endda kom før tiden. Og for os er ikke mindst det sociale vigtigt. Og det fungerer godt i samarbejdet med Lastas. Så det skal de have stor ros for,” siger Henry Jacobsen.