SPEDITIONS-FIRMA MED I UDVIKLINGEN AF NY SVÆRGODS-TRAILER FRA LASTAS

FS Spedition A/S:

FS Spedition A/S i Uldum ved Hedensted har i tæt samarbejde med Lastas A/S udviklet en ny type Kel-Berg muliti-trailer, der specielt henvender sig til de vognmænd, der beskæftiger sig med forskelligartede transporter. 

Traileren er endnu et eksempel på, at Lastas løbende videreudvikler deres produkter og jævnligt kan præsentere nye typer af trailere. 

Her er der er der tale om en ny trailer, der er målrettet transport af gods på åbne transporter – f.eks. transport af containere, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner – for blot at nævne nogle få af mulighederne.

FS Spedition har købt 5 stk. af den nye type trailer, der udmærker sig ved, at den kan transportere næsten al slags gods. Vel at mærke på en enkelt trailer, så den for eksempel kan transporteres både en personbil og en traktor på samme lad. Det skyldes de unikke tilpasningsmuligheder af hvert enkelt læs.

Udviklingen af den nye trailer gik i gang, da FS Spedition kom med deres ønsker og krav til, hvad den nye trailer skulle kunne. Og fra da af tog samarbejdet fart.

”Vi kom med vores krav og ønsker, og derefter omsatte de dygtige folk fra Lastas dem til tekniske tegninger. Det var et samarbejde, der fungerede rigtig fint, og vi er superglade for vores nye trailere, der nu transporterer gods over hele Europa,” hedder det fra firmaet.

HELE EUROPA SOM ARBEJDSOMRÅDE

Den nyudviklede trailer udmærker sig ved at have ekstra lav bundhøjde. Kel-berg traileren er udstyret med 3x9 tons SAF-akslet og 2x2 hjulgrave med aluminium -overdækning, der er ekstra forstærket, samt specielle fodbredningsplanker. 

Traileren er fortrinsvis beregnet til kørsel med entreprenørmaskiner, men kan også anvendes til containertransport af 40, 20 og 2x20 fods containere.

Speditionsfirmaet har hele Europa som arbejdsområde og har for eksempel kørt vindmølle-udstyr til Europa, Ukraine, Balkan, og en enkel gang til Marokko, oplyser FS Spedition, der fremhæver, at traileren giver mange forskellige – og nye – muligheder for transport af sværgods. Det giver helt nye muligheder for fleksible transporter.